keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Fiiliksissä Fujista!


Moikka!

On tullut pidettyä blogitaukoa, koska olen ollut edelleen flunssassa. En ole siis voinut juosta. En myöskään ole tehnyt muuta urheilua. Viime viikonloppuna tosin kävin toisen osan Trainer4You:n kuntosalivalmentajakoulutuksesta ja selvisin näyttökokeesta. Muutakin kivaa on tapahtunut, sillä sain vahvistuksen, että pääsen mukaan Japanin Chibaan juoksemaan maratonviestiä Suomen maajoukkueessa. Reissuun on lähdössä kahdeksan juoksijaa, mukana mm. Minni ja veljeni Aki.

Nämä kuvat ovat edelliseltä Japanin reissulta kolmen vuoden takaa.

Lentokoneesta kuvattu Fuji.

Ja Fujista siirrytään toiseen Fujiin. Olen nimittäin saanut Asicselta pari hehkuttamisen arvoista juttua. Ykkösenä uudet Gel-Fuji Attack -maastojuoksulenkkarit. Nämä ovat loistavat syksykeleissä. Pohjat ovat pitävät ja gore-tex -pinnan ansiosta jalat pysyvät kuivana. Silti lenkkarit ovat notkeat ja hyvät jalassa. Ja booonuksena tietysti maailman kaunein ulkonäkö. :) Ja Japaniteema on huomioitu kantapään heijastimella, joka esittää Fuji-vuorta! :D Omani ovat kokoa 37, mutta ovat mulle ihan sopivat (jalkani normaalisti pieni 36). Joten kannattaa ottaa suoraan omaa numeroa reilumpi koko jo heti sovittaessa. Lisäksi lesti on kapea.



Fuji-vuori!

Pitävä pinkki pohja.

Sitten vielä muihin aiheisiin. Kaija laittoi mulle jokin aika sitten blogihaasteen, ja oon nyt vihdoin jaksanut tehdä sen. Pahoittelen tylsiä vastauksiani, mutta kun parhaat jutut ovat joskus vähän yksinkertaisia.
  • Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Ostaisin osakkeita, kävisin kampaajalla ja lähtisin reissuun. Tukisin taloudellisesti jotain nuorta juoksijaa.
  • Suurin haaveesi lähitulevaisuudelta? Olla onnellinen.
  • Suosikki vuodenaikasi? Kesä.
  • Erikoisin taitosi? Olen liian hyvä biisikärpäsessä.
  • Mistä saavutuksestasi olet erityisen ylpeä? Juoksu-urastani  sekä pienistä itseni voittamisen hetkistä.
  • Oletko ilta-vai aamuihminen? Ilta.
  • Mihin olet koukussa? En mihinkään. Riippuvuus on heikkoutta.
  • Miten tykkäät rentoutua? Sohvalla maaten ja katsellen jotain hyvää leffaa tai sarjaa ja samalla syöden itsetehtyä pitsaa.
  • Haaveidesi matkustuskohde? Malediivit.
  • Mitkä ovat vakio-ostoksesi ruokakaupasta? Karpalomehu, kanaa, tummaa pastaa ja juustoa.
  • Ketä ihailet? Ihmisiä, joilla on elämässään se oma juttu, jonka eteen ovat tehneet uhrauksia muiden mielipiteistä välittämättä.






Niin joo, viime viikolla myös vanhenin. Täytin 30! Ja opettelin tekemään täydellisen mummonutturan. En kokenut ikäkriisiä, koska nyt olen tarpeeksi vanha juoksemaan pitkiä matkoja. Heh. Hyvää syksyn jatkoja kaikille!!! :)



12 kommenttia:

  1. Paljon onnea!!

    Itselläni on jälleen suunnitelmissa hankkia uudet lenkkarit, nyt lähinnä talvikelejä ajatellen. Onko nuo Asicsen lenkkarit pitävät myös talven tullessa vai suositteletko silloin ihan nastalenkkareita? Nuo vaikuttavat todella hyviltä, mutta kaksia lenkkareita en viitsisi enää tämän vuoden puolella ostaa.

    Tsemppiä Japanin reissulle! :)

    t. Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) !
      En ole koskaan juossut näillä talvella, joten en osaa sanoa miten pitävät. Olen kirjoittanut lenkkareiden edellisestä versiosta keväällä http://toiminnassa.blogspot.fi/2012/05/asics-gel-fuji-attack-maastojuoksukenka.html . Voisin kuitenkin olettaa, että nämä ovat hyvät lumisella tai hiekoitetulla tiellä, mutta tietysti nastat ovat aina nastat..

      Poista
  2. Aika ihqut lenkkarit :). Myöhästyneet onnittelut synttärin johdosta ja mahtavaa reissua Japaniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harvinaisen hyvännäköiset.. :) Kiitos paljon!!

      Poista
  3. Onnittelut Japaniin valitsemisen johtosta!! Siitä tulee varmasti ikimuistoinen reissu ja kisa!!

    T:Nummelalainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ikimuistoisuus voidaan helposti tuplata kun Nummelalaisuus on vahvasti edustettuna reissussa.. ;)

      Poista
  4. Myöhästyneet synttärionnittelut & tsempit reissuun koko Team Finlandille!

    T. Fani

    VastaaPoista
  5. Hyvännäköiset lenkkarit :) Talvijuoksutossut itsellä myös etsinnässä. Onnea pyöreistä, Japanin reissusta tulee varmasti ikimuistoinen, toivottavasti täälläkin siitä kertoilet sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä sitten joku raportti reissusta kirjoittaa tännekin! :)

      Poista
  6. Muistatko mitä Ruissalossa puhuttiin, näyttää toteutuvan :) Tartherit kaipaakin päivitystä. Pohjasta pala pois.. t.Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sun Tartherit on kyllä ihan jäätävässä kunnossa!! Pakko päästä siellä shoppailee..niin siistii ihmetellä kaikkia japanilaisia juttuja..:)

      Poista