keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juhannuskisa

Hei!!!

Muutto on nyt lopullisesti ohi ja Ruotsin asunnon avain on palautettu. Uusi asunto sijaitsee siis Turussa. Juoksutreenit olivat muuton aikana aika minimissä, mutta olin jo etukäteen kaavaillut helpomman treenijakson juhannusta edeltävälle ajalle. Muuttaminen on stressaavaa ja kropalle tuleva kokonaisrasitus pitää aina huomioida.

Muutossa kaivoin piikkarit esiin ja kävin kaksi kertaa kokeilemassa juoksua Turussa Paavo Nurmen mondolla. Jalka nousi mukavasti ja piikkarijuoksu tuntui hyvältä. Aivan mahtava fiilis.

Juhannuksen vietimme vuokramökillä Jämsässä ison kaveriporukan kanssa. Perjantaina veljeni nappasi minut mukaan ajaessaan Keuruulle juhannuskisoihin. Ja starttasin 800 metrin kisaan!!! Pyysin kilpailun johtajalta lupaa siirtyä ennakolta heikompaan B-erään. Alkuverryttelyssä tuntui hyvältä ja ajattelin, että ihan nappijuoksulla 2.20 voisi tulla loppuajaksi. Ennen starttia jännitti, mutta samalla olin niin onnellinen, että olin taas lähtöviivalla. Aloitin tosi rauhassa, ja melkein kaikki tytöt olivat edelläni kahdensadan metrin kohdalla. Kolmensadan metrin jälkeen aloitin nousun kohti kärkeä, joka oli melko kaukana. Tai niin kaukana, etten edes nähnyt missä johtaja meni. Jatkoin toiselle kierrokselle hyvällä rytmillä ja takasuoralla olin jo kolmantena. Kuudensadan kohdalla nousin toiseksi ja loppu olikin hirveää tykitystä. Jostain tuli niin vahva lataus ja lisäsin vain rytmiä. Viimeinen kaksisatanen tuntui lentämiseltä. Vajaa sata metriä ennen maalia sain erää johtavan tytön kiinni ja tajusin juoksevani erän voittoon. Aika oli 2.16.8, ja toiseksi tullut juoksija jäi loppukirissä neljä sekuntia.. (!)

Tästä on jälleen hyvä jatkaa. Seuraavasta kisasta ei ole vielä tietoa. Tämän viikon olen yleisurheilun EM-kisoissa Helsingissä töissä. Vastaan Sparkin lastenmaasta kisatorilla. Tänään suuntaan iltavuoroon, joten en näe iltakisoja. Hyvää EM-viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Onnea hienosta juoksusta ja radalle paluusta! Jänskiä kisafiiliksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. En muistanutkaan miten mahtavia nuo ratakisafiilikset on! :D

      Poista
  2. Heippa! Kivan oloinen blogi ja onnea suorituksestasi :) tervetuloa myös vierailemaan minun liikuntablogissani http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Täytyy taas alkaa päivittämään tiheästi kun juttua riittää ja kamerakin löytyi. Ja pitää tietty kurkata sinunkin blogi.

      Poista