tiistai 11. syyskuuta 2012

Juoksukouluun!

Hei!

Ilmoitan nyt täälläkin, että alan huomenna eli keskiviikkona 12.9. vetämään Turussa Runner's High:n juoksukoulua!! Mukaan voi tulla joka keskiviikko. Kokoontuminen on Paavo Nurmen stadionilla kello 18.00. Netissä pitää vain ensin ilmoittautua. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet juoksukoulusta on Runner's High:n nettisivuilla. Sain tänään tietää, että mukaan on jo ilmoittautunut kymmenen juoksijaa.




Treenit kestävät 1h 15 min – 1h 45min harjoituksesta riippuen. Harjoitus koostuu verryttely- ja venyttelyosiosta, liikkuvuus- ja tekniikkaosiosta sekä kovemman harjoituksen osiosta. Eli yksittäinen harjoitus sisältää juoksuharrastuksen kannalta oleellisen paketin. Kovemmat harjoitteet vaihtelevat ja niiden taso ja kovuus määritellään jokaisen henkilökohtaisen tason mukaan.

Turun juoksukoulu soveltuu tasosta riippuen kaikille kuntoilijoille! Liian hiljaa tai liian kovaa ei kenenkään juoksukouluissamme tarvitse juosta. Usein myös valmentajamme tekevät treenin juoksukoululaistemme kirittäjinä.

Jokainen harjoite tehdään tarkasti valmentajan valvonnan alla ja seurannassa, ja jos juoksuryhmäläiseltä löytyy sykemittari, niin sen käyttöä suositellaan ja opastetaan sen oikeanlaiseen käyttöön.



Kaikki ovat siis tervetulleita ja jokaisella on oma tavoite. Lisäilin tähän hyviä motivaatiokuvia, vaikka juoksukouluun liittymiselle. Kuvat ovat Reasons to be fit -sivustolta.

Vetäjänäkin toimii muuten varsinainen wonder-woman! :D Hyvää illanjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti