lauantai 29. joulukuuta 2012

Leirille!

Moikka taas!

Joulut on vietetty onnistuneesti. Joulupukki toi mulle uuden läppärin. Haluaa ilmeisesti, että jatkan kirjoittelua.. Aattona tempaisin Perniön lumisilla teillä 25km letkeästi rallatellen. Ihmeen hyvä oli kulku ja paikalliset ihmettelivät pirttiensä ikkunasta ulkona viillettävää kylähullua! Joulupäivän vietin Helsingissä. Vanhempieni luota lähtee kätevästi kotiovelta ladut keskuspuiston herkulliseen latuverkostoon. Kaivoin varastosta vanhan perinteisen menoon tarkoitetun luottoparin (Karhun Sarajevot vuodelta 84). Niihin on jälkeenpäin toki vaihdettu nykyaikaiset siteet. Monotkin on samat kun joskus 13-vuotiaana. Enhän mä koskaan kasvanut isoksi aikuisuudesta nyt puhumattakaan. Kympin verran hiihdeltiin. Maisemat olivat kauniita, vaikka ei niitä oikein ehtinyt ihmetellä. Äitin kanssa homma yltyi loppumatkasta hieman kisaksi. Hän on yllättävän kova hiihtämään. Tekniikka on peräisin kilpahiihtoajoilta ja käsivoimaakin on enemmän kuin minulla.

Tapaninpäivänä vaihdettiin laji juoksuun, ja vielä vauhtiakin hain vähän jälleen pienen sairastelun jälkeen. Suuntana oli siis Myllypuron liikuntahalli. Äiti sentään putosi jo alkuverkkavauhdissa. Ihmettelin juoksun helppoutta. Kuntosalipuolella ei ollut muita, joten kertailin vähän samalla opintojani. Salitreenin jälkeen juoksin määräintervallia ja onneksi pohkeet eivät kommentoineet enää mitenkään hallijuoksua. Alkoi jopa hetkellisesti tehdä mieli hallikisoihin. Katsotaan nyt rauhassa, onko kyseessä vain hetkellinen mielenhäiriö vai innostaako vielä kuukauden päästä moinen ajatus.

Parasta on kuitenkin se, että alle kuuden tunnin päästä starttaa Finnair kohti Gran Canariaa ja mä oon siellä kyydissä! Jee, paluu leirielämään. Edellisestä etelän leiristä on vierähtänyt kaksi vuotta. Olimme silloin Akin kanssa Keniassa. Nyt kuitenkin on kyseessä tuttu saari (olen aikoinaan ollut vaihto-oppilaana Las Palmasissa), ja säätiedotkin lupailevat hyvää keliä! Innostus on huipussa! Maltilla vaan niin saan hyvät viikot kasaan. Tulis jo kesä tännekin.. Kuvat on edelliseltä Kanarian leiriltäni kolmen vuoden takaa.









Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!!! Onko kukaan lähdössä lähiaikoina talvea pakoon etelään? :)

6 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta myös täältä! Helmikuussa kutsuu Havaiji :) Pelkkä ajatus jo lämmittää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Havaijille! Kuulostaapa hyvältä. :) Täällä on just sopivan lämmintä. Terveisiä kaikille!!!

    VastaaPoista
  3. Etkö enää tätä blogia päivitä?

    Onnittelut valinnasta hallimaaotteluun :)

    T. Fani

    VastaaPoista
  4. Innostuin kommentoimaan tällaiseen vanhaan tekstiin, kun huomasin, että oot ollut Las Palmasissa vaihto-oppilaana. Reenipaikkavinkkejä tai muita neuvoja? :) Itse vietän siis tämän syksyn vaihto-oppilaana täällä ja pidän blogiakin, jos kiinnostaa verestää vanhoja muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Noh, Palmasin treenipaikkavinkit on nopeesti käyty läpi. Siellä on yksi puisto, jossa on kilsan hiekkakierros (Parque Romano). Lisäksi laskuveden aikoihin tein paljon lenkkejä Las Canterasin rannalla. Muistaakseni n. 4km:n pituinen. Muuten sitten on vain asfalttireittejä ja Ciudad Deportivossa kävin tekee ratatreenit ja salilla. Lisäksi yliopistolla on urheilukenttä, jolla toisinaan kävin juoksemassa jotain vetoja. Sitten kun tutustuin paikallisiin (ja sain autokyydin), niin lähdettiin hiekkalenkeille muualle.. ja yks mentor tuli välil pyörällä mukaan, kun juoksin ja joskus kevyille lenkeille sain seuraa jopa muista Erasmuksista. :)

      Poista