maanantai 13. helmikuuta 2012

Kulttuuria

Heissan taas!

Lauantaina mattojuoksu sujui niin kivasti, että päätin vielä jaksaa ekstrakilsan päälle. Ja niihän matkaa kertyi 9km ja ajassa 46:50. Tuntui hienolta, sillä sain juoksun juuri ja juuri pidettyä aerobisena. Vikat pari minuuttia tais hypätä aerobisen kynnyksen yli, mutta menköön se nyt jännittyneisyyden piikkiin :)! Olin loppuvaiheessa vaan niin fiiliksissä! Jipii! Illalla poljin vielä tunnin kuntopyörää palautellen ja fiilistellen.

Sunnuntaina päätin ottaa rennosti, ja suuntasimme pienelle kulttuuriretkelle Slussenin kulmille. Kävimme Fotografiska-museossa ihmettelemässä. Fotografiska on siis valokuvamuseo Tukholmassa, lähellä Viking Linen terminaalia. tämänhetkiset näyttelyt eivät ihan kolahtaneet omaan makuuni, mutta ylimmän kahvilakerroksen merinäkymät Djurgårdenille sen sijaan olivat upeat. Aurinkokin paistoi ja nappasimme muutamat kuvat.



Djurgården-lautta lipui ohitse.



Menimme myöhäislounaalle johonkin pikku ravintolaan Södermalmille. Illalla innostuin vielä polkemaan sata minuuttia kuntopyörää suomalaista tv-kanavaa katsellen. Täytyy kyllä todeta, että on nyt tosi hyvä ja monipuolinen treeniviikko takana. Näitä kun jaksaa muutaman vielä paahtaa, niin useampi juoksukerta viikossa ei tunnu lähitulevaisuudessa niin pahalta! Ja ihan mahtavaa, että mulle on löytynyt uusia lukijoita! ! Kiitos ja jatketaan harjoituksia! :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti