lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ajatusta juoksutekniikkaan!

Patrolin blogissani julkaisin uusimpia ajatuksiani. Käykää toki lukemassa! Hyvää pääsiäistä kaikille!



Olen todennut, että lentäen pääsee kovempaa. ;)



Oletteko maltillisia kevätjuoksijoita vai tuntuuko asfaltti säärissä? Entä mietittekö juoksutekniikkaa yhtään vai annatteko kantapäille vallan, jos muuten tuntuu hyvältä? :)

2 kommenttia:

  1. Kävin lukemassa ja tekstissäsi oli minulle uutta asiaa. Muutenkin blogisi vaikuttaa oikein hyvältä löydöltä!

    Minä pohdin aina välillä tuota juoksutekniikkaa, mutta vaikea sille on mitään tehdä, kun en tiedä, onko tekniikassani jotain vikaa. Ainakaan ei ole mitään kipuja ollut nyt tai koskaan. Olen juossut koko talven, joten ehkä senkin takia jalat eivät paljon välitä maaston pienistä muutoksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kävit lukemassa. Sehän on vain hyvä, etteivät jalat valita keväästä. Tosin aika usein rasitusvammat ja kivut tulevat hieman viiveellä, joten siksi varoittelin ajoissa. :)

      Voithan tietysti pyytää, että joku joskus kuvaa juoksutekniikkaasi edestä, sivuilta ja takaa, ja sitten itse ihmetellä näkyykö mitään ihmeellistä. Usein ihmiset yllättyvät siitä, miltä oma juoksu videolla näyttää. Juoksutekniikan muutoksiin tarvitaan kuitenkin usein ammattilaisen apua ja silmää. Ainakin meillä Runner's High:ssa on osaavaa juoksutekniikkavalmennusta, mutta tällä hetkellä sitä on saatavilla ainoastaan pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

      Poista