perjantai 27. huhtikuuta 2012

Askelklinikka la 28.4. Vantaan Jumbon Stadiumissa!

Hei! Lauantaina olen jälleen askelklinikalla auttamassa ihmisiä löytämään sopivat juoksulenkkarit omalle askellukselle. Tällä kertaa paikkana on Vantaan Jumbon Stadium. Itse olen asiantuntijana ja mukana apunani on myös fysioterapeutti. Tervetuloa mukaan ja moikkaamaan!


ASICS Klinikka: Esittely

4 kommenttia:

  1. Voi harmi, että vietin juuri tämän lauantain töissä! Uudet lenkkarit ovat nimittäin ostoslistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. Jos jokin lenkkarijuttu mietityttää, niin voin toki vastaa täällä netissä, mutta olis ollut kiva päästä tulkitsemaan juoksuasi livenä. :)

      Poista
  2. Mulla on pitkähihainen juoksupaita hakusessa, osaatko suositella jotain tietty jonka oot itse todennut hyväksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse suosin kesäkäytössä Asicsen pitkähihaisia ja melko ohuita juoksupaitoja. Tälle vuodelle Asics on panostanut myös kunnolla varusteisiin, joten heidän Intersportissa myytävä mallisto on jo aika kattava. Niken paidoissa on kivoja leikkauksia, mutta mulla on liian pitkät kädet niihin. Tykkään, että juoksupaidoissa on tarpeeksi pitkät hihat. Lisäksi ne ei saa liikaa lepattaa muuten, eikä niissä sais olla mitään turhia huppuja, kutittavia lappuja tai hankaavia saumoja tms. Adidaksella on myös ollut tosi kivoja ja kevyitä paitoja. Parhaan paidan itsellesi löydät varmasti itse sovittelemalla. Viileämmille keleille täytyy sitten olla joku windstopper-materiaalin paita, joita löytyy jo lähes kaikilta valmistajilta.

      Poista