sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Treeniyhteenvetoa

..eli treeniä ja vetoja ;)!!!

Hyvä treeniviikko on siis takana. Juoksukilometrejä kertyi 89. Lisäksi kävin spinningissä, tein salilla voimatreeniä ja kävin ashtangajoogassa. Viikon parasta antia olivat lauantaiset tonnin vedot. Tein kuusi tonnin vetoa hiekkatiepätkällä kolmen minuutin palautuksilla. Sarjasta tuli seuraavanlainen 3.56-3.52-3.43-3.35-3.33-3.29. Kehitystä tapahtui siis ennen vappua Helsingissä juostuun vetosarjaan. Tarkoituksenani oli juosta kaksi viimeistä tonnia radalla, mutta kentällä olikin jokin junnufutisturnaus, joten tein kaikki vedot maastossa.

Sunnuntaina kiersin Lidingö Loppetin 30 kilsan reitillä pitkän lenkin. Juoksin 24km. Tällä kertaa mulla oli mukana puolen litran pullo urheilujuomaa. Lopuksi innostuin tekemään hieman rullauksia. Lenkin jälkeen herkuteltiin pihvillä ja uusilla perunoilla. On se vaan mahtavaa, kun kesä on tullut ihan kunnolla!

Jalat ovat muuten sopeutuneet hyvin treenaamiseen. Omaa kroppaa on toki täytynyt kuunnella tosi paljon viime viikkojen aikana. Siitepöly on aiheuttanut hieman hengitysongelmia, mutta toisaalta en ole koskaan selvinnyt keväästä näin vähillä lääkityksillä. Viime sunnuntaina olin jotenkin muuten vain niin poikki, etten jaksanut juosta, joten vaihdoin pitkän lenkin palauttavaan tunnin kävelylenkkiin. Alkuviikon treenasin myös kevyesti, ja nostin tehoja ja määriä loppuviikkoa kohden. Oli mahtavaa huomata, että voimat palasivat kroppaan ja jaksoin taas paahtaa kunnolla. Akillesjänne on ollut erityisen hyvä viime aikoina. Tietysti lämpimät kelit hellivät aina kaikkia vanhoja ja kärsineitä lihaksia ja jänteitä.. ;) Tästä on hyvä jatkaa, ja mähän jatkan!! :) Hyvää alkavaa treeniviikkoa kaikille!

JEE :D! Mun paras ilotulituskuva..laitetaan vaikka Ruotsin viisuvoiton ja hyvän nousukunnon  kunniaksi!



2 kommenttia:

  1. Hyvä, että akillesjänne ei vaivaa ja olet päässyt kunnolla juoksemaan! Hyvää treeniviikkoa myös sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi tosiaan on tykännyt näistä lämpimistä keleistä! :)

      Poista