torstai 11. lokakuuta 2012

Palautuminen

Hei,

Otsikko kertookin kaiken mitä olen viime viikkoina yrittänyt tehdä. Kolmen viikon takainen Ruissalojuoksun puolikas sujui hyvin, enkä missään vaiheessa kisaa tuntenut minkäänlaista väsymystä. Loppua kohden kiihdyttelin vauhtia, ja kaikki sujui liiankin helposti.

Kisan jälkeen iski kuitenkin fyysinen väsymys. Olin ihan poikki ja olisin voinut jäädä Ruissalon kylpylän aulaan istumaan ja nukkumaan loppupäiväksi. Seuraavan viikon otin harjoituksellisesti kevyesti. Lepopäiviä oli useita ja yhtenä päivänä kävin Janican kanssa Caribian kylpyläosastolla kellumassa. Uskaltauduttiin kylmäaltaaseen ja laskettiin rengasliukumäestä.

Palauttelua..


Juoksukoulun naisille jaksoin keskiviikkona vetää treenin ja pistelin heidän mukana muutaman mäkivedon. Viikonlopusta tuli sitten muuten rankka, koska kävin kuntosalivalmentajakoulutuksen ekan osan Leaf Areenalla. Kuntosalilla tuli siis heiluttua tuntikausia joka päivä, joten ihan lepoviikonlopusta tuokaan ei mennyt, vaikka juoksumäärä olikin minimissä.

Viime viikolla olin hieronnassa, ja hieroja kauhisteli mun pohkeita. Muualle kroppaan hän ei 45 minuutin ajassa ehtinytkään. Hehheh.. Ei sitten ihmetellyt jumeja, kun kerroin puolikkaasta ja salikoulutuksesta. Päädyttiin siihen, että jatkan palauttelua.

Lisää palauttelua..


Noh, tämä tarinahan ei tietenkään olisi yhtään Minnaa, jos ei viedä sitä eteenpäin pienellä loppuhuipennuksella. Olen nimittäin päättänyt laittaa itseni pienimuotoiseen ihmiskokeeseen. Kohtaan puolimaratonin haasteet uudestaan sunnuntaina Vantaalla. Haluan nähdä miten olen toipunut ja voinko tällä samalla kunnolla mahdollisesti kiskoa puolikkaan kovaa vain kolme viikkoa edellisestä. Edellisillä kerroilla mun puolikkaiden väli on ollut kaksi vuotta, joten mitään vertailua mulla ei asiaan ole.

Sunnuntaina aikaisemmin päivällä Vantaalla juostaan myös SM-maraton, johon veljeni osallistuu. Se on hänen debyyttimaraton, joten uusia kokemuksia hänkin metsästää. Hänen urakkaansa nähden mulla on edessä sprinttimatka. Kaivan vain esiin nyt hyvän juoksufiiliksen, ja pyrin tekemään rennon ja kovan suorituksen. Ykstoistatuntiset yöunet ovat jälleen maistuneet, ja pohkeetkin ovat osoittaneet yhteistyön merkkejä. Toivottavasti ilmakin pysyisi lämpimänä ja sateettomana. Hiilaripainotteista loppuviikkoa kaikille lukijoille! :D


10 kommenttia:

  1. Tsemppiä Vantaalle, Minna! Pidän kovasti sinulle ja Akille peukkuja. Itse joudun nyt panostamaan tähän palauttelu-osioon: ensi viikko on onneksi syyslomaa, ja mielenkiinnolla kuulostelen, kuinka pitkiä yöunia kroppa vaatii.

    Olen iloinen, että löysin blogisi! Kukaan ei ole tätä vinkannut minulle aikaisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta siis olethan itsekin maratonin lähtöviivalla sunnuntaina?! Ehkä monet ei tiedä tästä, kun alunperin aloin kirjoittelemaan omaksi ilokseni leikkauksen jälkeen ja kirjoittelin aika yleisiä kuntoilijoille suunnattuja juoksujuttuja. Sitten tästä tulikin ihan mukava tarina.. :)

      Poista
  2. Tsemppiä Vantaalle, peukut pystyssä "kotikatsomossa" :D

    VastaaPoista
  3. Vau vaan kolmen viikon väli puolikkaissa! :) Täytyy sanoa kyllä, että näin harrastelijajuoksijana arvostan suunnattoman paljon tälläistä! Miten meni Vantaalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Puolisen minuuttia jäin Ruissalon ajasta, mutta Vantaan reitti oli helpompi. Asvalttijuoksua ei ollut takana tarpeeksi, joten jalat veti 15km:n kohdalla jumiin.. Ihan hyvä maku jäi silti kisasta. Tästä voisi ihan oman postauksenkin kirjoitella.

      Poista
  4. Oli sitten hopea päivän väri teidän sisarrusten kesken. Onnittelut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se oli. Hopee ei oo häpee.. :D Kiitos!

      Poista
  5. Onnea myös täältä! Kisapostausta odotellessa :)

    VastaaPoista