tiistai 28. lokakuuta 2014

Blogin ja Minnan tulevaisuus!

Hei kaikki innokkaat juoksufriikit siellä näyttöjen toisella puolella!

Olen ollut edelleen bloggailutauolla. Jotenkin on ollut vaikea suhtautua siihen huomioon, jota koko juoksutouhuni on viime aikoina herättänyt. Ja en ole jotenkin oikein uskaltautunut bloggailemaan. Kovasti olen saanut kannustusta, että kirjoittele heti kun siltä tuntuu ja kaikkea ihan samoin kuten ennenkin! Kiitos kaikesta ja kaikille! Onhan tässä ollut sulattelua..

Tämä vuosi on ollut ihmeellinen. Juoksukilometrejä viime vuoden lokakuun alusta tämän vuoden syyskuun loppuun kertyi vaivaiset 1870. Yhdelläkään viikolla en päässyt ns. "toiselle markalle" eli yli sadan kilometrin. Kuitenkin saavutin SM-kultaa Kalevan Kisojen debyyttiratakympillä, pronssia vitosella ja kauan himoitsemani maaotteluvoiton Ruotsiottelussa. Ja ajatkin olivat mukavia. Juoksuintoa riitti vielä syksyn maantiejuoksuihin. Pääsin kokemaan kovia ulkomaanstartteja Saksassa ja Hollannissa. Hampurissa tein maantiekympin enkkani 34.12. Lokakuussa päätin kokeilla puolimaratonia, vaikka epäilytti miten jalat kestävät iskutusta niin pitkän matkan. Hyvinhän tuo sujui ja loppuajaksi tuli kauden kärkitulos Suomessa ja oma ennätys 1.15,55.

Viikonloppuna olimme maajoukkueleirillä Pajulahdessa. Tuo muutama päivä ei ollut ihmeellinen harjoittelun kannalta, mutta jotenkin sain uutta motivaatiota taas jatkaa kohti uutta kautta. On paljon asioita, joita voin tehdä paremmin. Täytyisi pysyä kaikin puolin terveenä ja harjoitella laadukkaammin. Ajankäyttöäni voisin tehostaa. Paljon hyvääkin olen havainnoinut. Omaa kroppaani olen oppinut kuuntelemaan vuosi vuodelta paremmin ja terveydentilani on kunnossa. Tärkeintä on, että juoksemiseen riittää vielä paloa! Niin ja se ilmoitus. Jatkan blogia. Omalla tavallani ja tyylilläni. Onhan mulla asiaa.. ;) Laittakaa mulle vaikka postaustoiveita! (Muutakin kuin sitä ravintoaihetta!)


Parasta paikan päällä! 

-Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti