torstai 19. huhtikuuta 2012

Kevättä Wienissä

Heips!

Olen ollut hieman bloggaustauolla, koska on ollut kaikenlaista kiirettä eikä juoksutilanteessani ole tapahtunut juuri muutoksia. Olimme mieheni suvun kanssa Itävallassa Wienissä lomareissulla. Wien on kyllä yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista. Historiallisia rakennuksia oli joka puolella. Aamuisin kävin lenkkeilemässä ja samalla tuli hyvin tutustuttua kaupunkiin. Kirsikkapuut olivat kukassa ja kevät selvästi pidemmällä kuin Tukholmassa. Sääennuste lupasi sadetta koko reissulle, mutta onneksi vettä tuli vain lauantaina vähän.
Ekana aamuna aamulenkillä.

Juoksijoita muuten kirmaili jokapuolella. Ihmisiä hyppeli trikoissa metrossa ja puistot olivat täynnä lenkkeilijöitä. Wieniläiset lenkkeilevät ainakin matkaopaskirjojen mukaan paljon, mutta yksi syy juoksijoiden runsaaseen määrään katukuvassa taisi olla sunnuntaina juostu Wienin marathon. Valitettavasti lähdimme kotimatkalle juuri marathonin startin aikoihin, joten en päässyt reitin varrelle ihmettelmään. Lauantaina suunnistin kuitenkin vahingossa maratonin maalialueelle. Ensimmäisenä vielä kysyin seurueeltamme, että mitkäs festarit tänne on oikein tulossa, kunnes tajusinkin, että olimme saapuneet keskelle kisatoria. :)

Wienin maratonin maali. Kellot vielä nollissa.


Maratonaluetta.
Täytyy joskus vielä itsekin osallistua jollekin Euroopan kaupunkimaratonille. Kunhan nyt jalat saisi ensin kestämään yli maratonin verran kilometrejä viikossa.. Samana viikonloppuna juostiin muuten maratoneja ympäri Eurooppaa mm. Pariisissa ja Hampurissa.Tässä vielä muutama otos teille reissusta.



Mun jätskiannos!

Maailmanpyörän vaunu.



Sacher-kakkua.

Suihkulähde linnan pihalta.

Schönenburgin linna.



Tonava.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti