perjantai 16. joulukuuta 2011

Hej, jag promenerade i Stockholm!

Tänään kävelin siis ensi kertaa jalkaleikkauksen jälkeen Tukholman keskustassa. Kävin vähän asioilla, jonka jälkeen pyörähdin muutamassa vaatekaupassa tsekkailemassa joululahjoja ja yleensä tarjontaa. Täällä Tukholmassa tuntuu, että valikoima muuttuu viikoittain ja aina löytyy jotakin uutta ihmeteltävää. Sergelin torin laidassa sijaitsevasta H&M:stä bongasin Versacen pikkuisen käsilaukun, joka näytti livenä tosi söpöltä. Marraskuussa Versacen tuotteiden tullessa H&M:lle en ollut kovin kiinnostunut niistä lähinnä tosi räikeiden kuosien vuoksi. Livenä kuitenkin tuo pikku laukku olikin ihana. Etenkin kaikki roikkuvat ja kimaltelevat pikku härpäkkeet saivat mut hymyilemään :))) Ja koska mun hymy on ollut viime kuukausina vähän harvassa, niin ajattelin ostaa kyseisen ihanuuden vaikka kivuttoman kävelemiseni kunniaksi. Mieltäni masensi vain hieman huomata iloisesti lenkkeilevä tyttö kaupungin vilskeessä.


Käytössäni olevat eriparilenkkarit ovat Niken Pegasukset. Vasemman puoleinen on lainassa äidiltä, koska tarvitsen leikattuun jalkaani vielä kaksi numeroa suurempaa kenkää. Lisäksi kengän sisällä on kaksi kappaletta kantapään alle laitettavia korotustyynyjä. Ne vähentävät hieman akillesjänteen kuormitusta, koska jänne pysyy hieman lyhempänä.

Tässä vielä lähikuvaa käyttämistäni korotuksista.
 



Kiinalaista jasminteetä, marjaista filmjölkiä ja lähikaupan taivaallista glögiä.
Muuten olenkin viettänyt yksinäistä koti-iltaa. Jep, Villellä on siis firman pikkujoulut, joten koko ilta on siis yksin mun. Oon katsellut Suomi-kanavaa telkkarista, juonut jasminteetä ja glögiä sekä kokkaillut viikonloppua varten. Lisäksi posti toi mulle uusimman Topp Hälsa -lehden ruotsinkieltäni kehittämään. Myös uusin suomenkielinen Fit-lehti oli jäänyt lukematta. Musta on ihan parasta viihdettä lueskella sporttihenkisiä naistenlehtiä. Ravinto- ja muotijutut sekä uusien urheilumuotojen ja -lajien esittelyt ovat kiinnostavimpia. Lisäksi useasti lehdissä vilahtelee urheilupiireistä entuudestaan tuttujen tyyppien haastatteluja ja mielipiteitä, joita on aina kiva lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti