perjantai 9. maaliskuuta 2012

Juoksua kahtena päivänä peräkkäin

Hej!

Kuten otsikko kertoo suuntasin aamupäivällä lenkille. Tällä kertaa päätin juosta ulkona, ja ottaa ihan rauhallisesti, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun leikkauksen jälkeen juoksin kahtena päivänä peräkkäin. Lisäksi lääkekuurini nostaa hieman sykkeitä tällä hetkellä, ja eilinen mattojuoksu tuntui hieman kropassa. Jalat tuntuivat kuitenkin hyviltä, joten päätin lähteä matkaan!

 


Pääsin myös vihdoin testaamaan käytössä muutama viikko sitten Tukholman Stadiumista ostamaani Björn Dählie -pipoa! Oli hyvässä alessa, joten ajattelin sijoittaa uuteen hiihto/juoksupipoon. Erityisesti tykkään siitä, että pipo laskeutuu korvien kohdalta alemmas ja peittää siis hyvin korvat. Väri on oikeasti violetti, mutta kuvissa pipo näyttää siniseltä. Se ei ole mikään superpakkasten pipo, vaan ihan perus hengittävä treenipipo. Älkää muuten luopuko pipojen ja pantojen käytöstä kevätlenkeillä liian aikaisin, vaikka muuten ette ulkona pipoa käyttäisikään. Juostessa käy kuitenkin viima korviin, ja parempi koittaa olla sairastumatta näihin kuuluisiin flunssiin.

Kiva toi tupsu!



Jalkaan laitoin Asicsen Windstopper-talvitrikoot sekä Craftin valkoiset kompressiosukat. Päälle heitin vielä Puman kimallesäärystimet. Akillesjänteillä ei ole koskaan liian lämmin. Jos juhannukseen mennessä pääsen taas irti säärystinten käytöstä, niin hyvä juttu!

 

Craftin kompressiosukat. Nämä on ostettu Intersportista.
 

Puman pitsikuvioiset kimallesäärystimet. Veli tuonut jenkeistä.



Lenkille kertyi lopulta mittaa 8 kilsaa ja aikaa kului 46 minuuttia, joten aika retkeilyä menin. Keskisyke oli 150, joten silti aika korkea. Positiivista oli kuitenkin se, että juoksin hiekkatietä, joka oli muutamaa pientä jää- ja rapakohtaa lukuun ottamatta täysin sula ja kuiva. Illalla suuntaan vielä Satsiin joogatunnille palauttelemaan! Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. En itse aikasemmin ole tajunnut käyttää säärystimiä juostessa, mutta tuohan olikin hyvä vinkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säärystimet ovat ihan ehdoton juoksuvaruste.. :) Ja sitten kun niihin tottuu, niin ilman ei voi enää olla, paitsi tietty kesällä! Ja piristävät vielä kivasti lenkkipukeutumista, heh..

      Poista