torstai 29. maaliskuuta 2012

Sadepäivän intervalli

Heissan!

Aamulla kävin voimistelemassa Satsin balancetunnilla. Päivän päätreenin ajattelin suunnata tekemään urheilukentälle ja tehdä pienimuotoisen ratatreenin lenkkareilla. Sade kuitenkin pilasi suunnitelmani. Sateella radan pinnasta tulee liukas, ja en saa vielä käyttää piikkareita, joten eka oikea ratatreeni siirtyi tulevaisuuteen. Olenhan mä normaalisti juossut paljonkin kentällä sadesäällä ja lenkkareillakin, mutta tässä akilleksen kuntoutusvaiheessa haluan ehdottomasti, että alla on ensimmäisistä vedoista lähtien pitävä alusta.

Mutta eipä hätää. Siirsin treenini hiekkatielle, verryttelin kolme kilsaa ja mittasin Garminilla 200 metrin pätkän. Sadekin loppui juuri ennen kun lähdin juoksemaan. DS trainerit pitivät hyvin. Juoksin kaksi neljän vedon sarjaa minuutin palautuksella ja kolmen minuutin sarjapalautuksella. Juoksu kulki helposti, syke nousi vedoissa hyvin ja ehti palautua minuutissa todella hyvin. Ekassa sarjassa vetojen vauhti oli 43 sekuntia ja tokassa 40 sekuntia. Matkakin taisi olla kymmenen metriä yli, tie mutkainen ja korkeuseroja oli ja jopa pikku mäkikin.

Hyvä fiilis jäi treenistä. Olisi tehnyt mieli juosta enemmän ja kovempaa, mutta maltilla edelleen edetään. Täytyy muistaa, että tämä oli ensimmäinen vetotreeniksi kutsuttava treeni oikeastaan heinäkuun jälkeen. Ja kun näitä saa lisää alle, niin kyllä se vauhti kehittyy. Juoksin kolme kilsaa loppuverryttelyksi ja suuntasin spinning-tunnille kielikylpyyn.

Nyt on palautuspastat jauhelihakastikkeella vedetty. Jälleen yksi onnistunut treenipäivä kasassa. Olisin halunnut laittaa kuvia, mutta ei mun perässä kukaan kameran kanssa juoksentele. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti