maanantai 22. huhtikuuta 2013

SM-maantiejuoksu Tuusula

Hei!

Raporttini kisasta pääset lukemaan Patrolin sivuilta tästä.

Ellun kanssa maalissa. Oltiin melkein kun Flanagan ja Goucher.

6 kommenttia:

  1. Hei,tosi kiva raportti ja hieno juoksu!! :) Onnea!! Toivottavasti pääset siitä pirun flunssasta eroon nopeammin kuin mä..kolmatta viikkoa mennään eikä vieläkään ole 100% olo! ;/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy toivoa, että menee pian ohi..mutta yleensä mulla astmaatikkona pienetkin flunssat venyvät kolmeen viikkoon.. :(

      Poista
  2. Onnea hienosta ennätyksestä! Viisas taktiikka, jos olisit lähtenyt väkisin roikkumaan kärjen ja mitalivauhdin mukana niin olisi voinut tulla noutaja ja jäädä ennätyskin haaveeksi? Ehkä alkava flunssa söi vähän kovimpia tehoja?

    Hieno juoksu kuitenkin raportin perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Puolimatkaan asti mietin, olisiko pitänyt lähteä kärjen vauhtiin ja katsoa mitä siitä tulee, mutta sen jälkeen kiitin itseäni monta kertaa, että olin järkevä ja juoksin kuntoni mukaisesti. :)
      Lauantaina tunsin itseni täysin terveeksi ennen juoksua. Silmät ja nenä hieman vuoti, mutta olen allerginen tällä hetkellä kukkivalle lepälle. Kisan jälkeen olin kylmissäni vaikka oli lämmin, mutta ehkä sekin johtui siitä, että energiat olivat käytetty kisassa. Joten missään vaiheessa kisaa ei siis ollut mikään puolikuntoinen olo.

      Poista
  3. Onnea uudesta ennätyksestä ja hienosta juoksusta! :) Tulin vastavierailulle, ja jään taatusti seuraamaan näin kokeneen juoksijan höpinöitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, luulin poistaneeni vahingossa tämän kommentin.. Kirjoittelen fiilispohjalta. Joskus usein ja joskus tulee pitkiä taukoja. :)

      Poista