maanantai 27. helmikuuta 2012

Tukholmassa tapahtui

 Moi!

Olen ollut lauantaista lähtien flunssassa, joten en ole jaksanut kirjoitella tänne. Perjantaina tein viimeksi juoksutreenin matolla, ja se sujuikin yllättävän hienosti. Mulla on usein niin, että flunssaa edeltävänä päivänä voi juoksu tuntua hämmästyttävän hyvältä ja kevyeltä. Niin oli nytkin. 9 kilsaa kului ajassa 43.10 ja sykkeet pysyivät aerobisina. Ihmettelin oikein askeleeni keveyttä. Illalla tosiaan kurkku tuntui jo vähän kummalliselta, ja lauantaiaamuna oli selvää, että koko viikonloppu menee levon merkeissä. Päätin nyt kuitenkin postailla hieman kuulumisia, koska olen ollut tällä viikolla uutistapahtumien ykköskohteessa Tukholmassa!


Couscousta, tzatzikia ja kanavartaita, takana ruotsalaiset lihapullat.

Ammunta tapahtui tuolta savun keskeltä tykistä.




Vaikka loppuviikko menikin sairastellessa, viikkoon mahtui myös hyviä hetkiä. Torstaina saavuin siis taas Tukholmaan. Ihanaa, kun täällä ei ole enää juurikaan lunta. Tuntui aivan keväältä jo. Lounastimme kaverin kanssa Gamla Stanissa, ja kävimme seuraamassa pikku prinsessan kunniaksi ammutut 42 kunnialaukausta. Ruotsalaiset olivat sankoin joukoin liikkeellä. Aurinko paistoi ja myynnissä oli prinsessa-aiheisia ilmapalloja.







Tiivis tunnelma ja hienot puitteet Globenissa.
Sitten vietimme kunnon aerobista shoppailupäivää keskustassa, ja ilta huipentui Globenin XL-Galanin VIP-katsomossa huippuyleisurheilua seuraten. Kisojen lopuksi Venäjän Jelena Isinbajeva vielä hyppäsi halli-ME:n, joten aika tapahtumarikas päivä oli. Tuntui hyvältä olla kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.. :) Nyt täytyisi pian tervehtyä, jotta pääsen testailemaan niitä lenkkareita!


Jelena juoksee innoissaan ennätyshyppynsä jälkeen.


Pääsylippu ja eftersnack-lippu.



Eftersnackissa Jelena Isimbajeva kertoi kuulumisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti