keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Sporttilöydöt ja eka kympin lenkki!

Moi!

Eilen oli pakko pitää välipäivä juoksusta, koska se oli pohkeiden toive. Toteutin sen, mutta korvaavaksi treeniksi poljin aamupäivällä kuntopyörällä tunnin ja päälle tein kuntopiirin sekä illalla kävin 45-minuuttisella spinning-tunnilla. Iltapäivällä kävin Tukholman keskustassa shoppailemassa. Todisteena seuraava kuva..

Hah, ei tästä muotiblogia tule, mutta välillä on kiva pukea normivaatteet ylle. Tosin ollaan suomalaisen ystäväni kanssa pistetty merkille, että täällä Tukholmassa tuntuu olevan muodikasta hypellä keskustassa nimenomaan trikoissa ja lenkkareissa ja ainakin yrittää näyttää tosi sporttiselta.

Asiaan. Niin tein hieman löytöjäkin ja esittelen tietysti sporttilöydöt! Näin keväällä kannattaa tsekkailla urheilukauppojen talvivarusteita, sillä niistä voi saada hyviä aleja. Itse olen tänä keväänä uudistanut kerrastoasut ensi syksyä varten. Masentavaa ajatella, että kyllä se kylmä sieltä taas kunnolla saapuu.Hähä.. Olenpas ilonpilaaja. Stadiumissa oli hyvät alennukset Helly Hansenin tuotteissa. Ostin itselleni ja miehelleni warm-sarjan lämpökerrastopaidat.





Lisäksi löysin vielä itselleni dry-sarjan kerrastosetin värissä hot pink. Paita siis on pinkki ja housut ovat mustat. Tänään mulla oli lenkillä trikoiden alla nämä uudet housut, ja tosi hyvältä tuntuivat.


Paketin kyljessä oli hieno taulukko, josta näki suositeltavat käyttölämpötilat vaatteille.


Onko joku muu tehnyt hyviä sporttilöytöjä viime aikaisista alennuksista? Jos olette niin mitä ja mistä!?

Tänään muuten juoksin ekan kympin puoleen vuoteen!!! Jee! Pohkeet olivat hyvin palautuneet ja lenkki maistui auringossa pilates-tunnin jälkeen. Nyt kiirehdin tästä laivaan ja huomenna aamulla olenkin Suomessa! Kivaa! Palaillaan taas!






4 kommenttia:

  1. Mä ostin juuri tuon saman HH:n dry aluskerraston alkuvuonna Stadiumin aleista. Olen ollut ostokseeni todella tyytyväinen, mutta miinuksena se, että housut olivat minulle aivan liian lyhyet! Kyllä niitä voi käyttää, mutta täytyy sitä varten kaivaa aina esille pitkävartiset sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XS-kokoisissa housuissa multa loppuu kans lahkeet kesken, mut S on yleensä just sopiva. Toisaalta olen vain 162,5cm! :)

      Poista