perjantai 20. tammikuuta 2012

Kuulumisia ja kuvia

Hih hei,

Tiistaina tein toisen yhtenäisen juoksulenkkini. Puolituntia saan nyt kuntoutusohjelmani mukaan juosta kolme kertaa viikossa..KEVYESTI ! Tein havainnon, että pyörätiet olivat sulia, joten tein päivän hölkän kovalla alustalla. Ajattelin, että jos tulee yhtään pieniäkään kivun tuntemuksia, niin käännyn kävellen takaisin. Jalka on vielä niin herkkä, että sitä todella täytyy kuunnella ja sen mukaan mennä. Yleensä suosin lenkeilläni aina kuin mahdollista hiekkapohjaisia teitä. Liitän tähän mukaan nyt viikon aikana kertyneitä lenkkiotoksia, jotta kaikki voi nähdä kuinka kauniista maisemasta on mahdollista nauttia juostessa!














Puolituntinen siis kului mukavasti ja Garmin näytti matkakseni 5,4km. Eli lauantaista olikin huimaa kehitystä :) Silloinhan ehdin vain sen vitosen. Tosin silloin tie ei ollut sula, ja pyyhälsin tuota rantaviivaa pitkin kulkevaa maastoreittiä.

Keskiviikkona hakkasin treenin kuntopyörällä. Tavoitteenani oli hätyytellä vauhtikestävyysalueen sykkeitä. Verryttelyksi poljin vartin, jonka jälkeen kiskoin 4x8'/2' eli neljä kertaa kahdeksan minuuttia kovaa ja aina kaksi minuuttia kevyttä polkemista palautuksena. Sykkeet olivatkin jokaisen vedon jälkeen korkeammat ja viimeisessä maksimi taisi olla n.185. Lopuksi vielä pyörittelin kaksikymmenä minuuttia verryttelyksi kevyillä vastuksilla. Päälle vielä vähän keskivartaloliikkeitä ja treeni oli paketissa.
Käytössäni on tällainen ihan perus kuntopyörä. Kahvakuulakin on muuten päässyt kuvaan sekä veljeltä jenkkilästä saatu bambi ;)

Tänään tarkoituksena oli lentää Turkuun, mutta lento peruttiin, kun olin jo portilla odottamassa koneeseen pääsyä. Koneeseen oli ilmeisesti tullut jokin tekninen vika. Joten tää päivä on tullut vietettyä Arlandassa hotellissa, kauppakeskuksessa, treenaten ja herkutellen.
Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää! Bye! Adios! Hejdo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti