maanantai 23. tammikuuta 2012

Matkailua ja hiihtoa

Hej!

Perjantaina pääsin vihdoin Arlandasta eteenpäin. Aamulla heräsin aikasin, ja ryntäsin aamulenkille ulos. Yöllä oli tullut Ruotsiinkin lisää lunta, eikä lenkkitiet olleetkaan niin hyvässä kunnossa kun edellisenä päivänä olin huomioinut. Viikon toisen puolituntisen heitin pyöräteitä hölkäten. Lisäksi ikuistin ympäristöstä muutaman foton. Lopuksi kävin vähän tekemässä lihaskuntoa hotellin hienolla salilla, josta räpsäisin myös muutaman otoksen.


Oli vielä vähän hämärää, kun lähdin lenkille.

Hotelli sijaitsi kauppakeskuksen yhteydessä.

Jalassa Adidaksen goretex-lenkkarit, Asicsen windstopper-talvijuoksutrikoot ja Puman kimaltelevat säärystimet.





Ihan siisti hotellin sali. Aerobisista laitteista pystyi ihmettelemään alhaalla liikekeskuksessa shoppailevia ihmisiä. :)



Ostin Stadiumin Outletista juoksusukat ja multisport-sukat.
50krn/ pari.
Turun reissusta tuli tällä kertaa pikavisiitti, mutta ehdin hoitaa asiani ja tavata ystävää. Sitten matkasin junalla Helsinkiin. Helsingissä onkin kunnolla lunta. Lauantaina kaivoin viime talvena hankkimani sukset ja sauvat esiin, ja lähdin Paloheinän laduille hiihtämään. Reilu 12km tuli mittariin perinteistä. Yritin alussa luistella, koska onhan mun sukset luistelusukset, mutta nilkka ei siihen vielä taipunut. Perinteinen ei kuitenkaan kiusannut jalkaa, joten sillä sitten edettiin! Vauhti oli ihan laturetkitasoa, koska keskivauhti oli melkein 6min/km. Kivaa se silti oli ja Pitkäkosken ja Paloheinän maisemat on ihan uskomattoman kauniita! Jalka kesti hyvin hiihtämisen, mutta itse olin loppupäivän muuten ihan poikki. Palauttelin mm. piparkakkutalon tuhoamisella :) Sunnuntaina vetäisin heti aamusta viikon kolmannen puolituntisen juosten, ja loppupäivä meni patikoimisen merkeissä matkamessuilla. 

Jes! Miss Atomic ja yksi suksi. Pipo on Rukan windstopper, hanskat Niken juoksuhanskat, housut oikeesti One Way:n hiihtohousut (!) ja takki Asicsen juoksutakki. Noi juoksuhanskat ei näköjään tykkää hiihtämisestä, sillä sauva kulutti ikävästi fleece-pintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti